17 ноември – Световен ден на недоносените деца

В Световния ден на недоносените деца @Банка за майчина кърма/Комплекс за детско хранене обявява, че има възможност да обезпечи нуждите на 5 преждевременно родени деца от майчино мляко.
🧬 Пастьоризирана донорска кърма от @Банка за майчина кърма е дарена от майки-доброволци и обработена по най-високи стандарти. Тя е изключително ценен източник на хранителни и биоактивни компоненти като бактериостатични фактори, олигозахариди, витамини, растежни фактори, които са от особена важност за бебетата в риск.
🍼 Донорската кърма е най-добрата алтернатива на изкуствените млека за недоносени деца и има доказано благотворен ефект върху здравето на малките герои.
👉 Основната цел на нашата организация е да подкрепя и осигурява донорска майчина кърма на недоносените, новородените с ниско тегло и болни бебета, които по медицински или други причини не могат да бъдат кърмени.
🎯 Ако сте майка на недоносено бебе или познавате някой, който има нужда от донорска кърма, позвънете на тел. 02/822 09 30.
👉👉 Ако припознавате каузата на @Банка за майчина кърма и искате да станете донор, пишете ни на bmkbg@abv.bg и bmk@milkbank.bg или се обадете на тел. 028220930.
Да помогнем на най-малките да победят в първата си голяма битка в живота!🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *